HOGYAN MŰKÖDIK?

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

Üzleti lehetőséget kínáló apró nem szerepelhet egyetlen más kategóriában sem, csak és kizárólag az "Állás, munka" kategória alkategóriájában az "Üzleti lehetőség, MLM, otthon végezhető munka" alkategóriákban!
(Az állás az egy munkaviszonyt, kötött munkaidőt és a munkáért kapott fizetést jelent. Bármiféle nem munkahelyen végzett munkát, és a csak jutalékért vagy bevételi részesedésért végzett tevékenysége nem tekintjük állásnak!)
Kérjük, ne adjon fel nem a megfelelő rovatba illő hirdetést, mert ezek a hirdetések törlésre kerülnek, illetve a hirdető ki lesz tiltva erről és más az érdekeltségünkbe tartozó apróhirdetési weboldalakról is!

- Apró Feladás

Fontos tudni, hogy az aprosok.net weboldalon előzetes regisztráció nélkül adható fel apró, de minden a szabálysértő, illegális tartalmú apró törölésre kerül. Egyes hirdetőket kitiltunk a weboldalunkról, ha megszegik a Felhasználási feltételeket, azaz a hirdetési szabályzatot. Felesleges hamis vagy más email címét megadnia, mivel az apró akkor nem fog megjelenni. Ez történik az apró feladáskor tévesen megadott email címek esetében is.

- Apró módosítás vagy törlés

Minden egyes apró feladás után küldünk egy emailt, amelyben szerepel egy link, ami a feladott apróra mutat, valamint itt szerepel az apró azonosító száma és egy ehhez tartozó jelszó. Egy adott aprót a hirdetéshez tartozó azonosító és jelszó megadása után módosíthat, vagy törölhet.
Érdemes az egyes hirdetések emailben elküldött azonosítóját megőrizni, mivel az elveszett azonosítót vagy jelszót nem tudjuk pótolni. Tehát, az azonosító és/vagy a jelszó hiányában az apró a lejárat dátumáig változtatás nélkül látható marad.

- Apró hosszabbítás

Az apró lejárta előtt egy emlékeztető emailt küldünk a megadott email címre. Ebben az emailben van egy link, amire rákattintva automatikusan meghosszabbítja az apró érvényességét.

- Apró keresés

Az aprosok.net rendelkezik egy viszonylag fejlett keresővel, amely képes nem egymás mellett álló szavakra is keresni, és a ragozott szavakon belül is megtalálja a keresett szót. A beírt keresendő kifejezéseket a kereső nem kifejezésként egyben, hanem különálló szavanként keresi meg. Az azt jelenti, hogy például, ha azokra a szavakra, hogy "Trabant", "ajtó", "Szolnok" egyszerre keres rá, akkor, ezeket a szavakat aprosok.net kereső megtalálja "Trabanthoz bontásból származó alkatrészek, ajtók olcsón elvihetők Szolnokról" apró szövegben is!

ÉRJEN EL TÖBB EREDMÉNYT AZ ÜGYES APRÓ FELADÁS SEGÍTSÉGÉVEL!

Az eredményes apróhirdetés érdekében érdemes megfogadni az alábbi tanácsokat: (Bizonyított tény, hogy a megfelelő címmel feladott apró, az internetes keresőkkel sokkal gyakrabban találják meg, tehát sokkal többen is olvassák!)

A hirdetés címébe érdemes a meghirdetett dologra vonatkozó kulcsfontosságú adatokat, illetve szavak (ragozatlan formában, és kötőszavak nélkül) megadni.

Felesleges az apró címébe azt írni, hogy "ide nézz", "ide kattints", "szenzációs ajánlat", "óriási árengedmény" és az ehhez hasonló felszólító illetve figyelem-irányító kifejezések használat. Ezek nem növelik meg a feladott apró eredményességét! Viszont FONTOS például a "használt", "bontott", "felújított", stb. tulajdonságok, és a helységnevek megadás, tehát kulcsfontosságú tulajdonságok leíró szavak elhelyezése az apró címében! A különféle jelzők, például az "olcsó", a "napfényes", az árengedményes, stb. nem kulcsfontosságú szavak. Ezeket inkább a hirdetés szövegében, tehát nem a címében érdemes beleírni.

Példák a helyes apró címre:
"Eladó nyaraló, telek Balatonfüred", "bontott Peugeot ajtó Szolnok"

Példák a helytelen apró címre:
"Eladnám olcsón balatonfüredi telkem nyaralóval", "Peugeothoz bontásból ajtók Szolnokról".

Bár apró dolognak tűnhet, mégis érdemes az apró címébe leírt 2-3-4 ragozatlan kulcsszóval (például "albérlet Csepel") kezdeni az apró szövegét, illetve azt változatlan formában de nagybetűkkel beleírni az apró szövegének első sorába.

Az apró címe: "albérlet Csepel".
Az apró szövegének kezdete "ALBÉRLET CSEPEL"

De NE ÍRJA AZ EGÉSZ APRÓ SZÖVEGÉT NAGY BETŰKKEL, MERT AZ SOKKAL NEHEZEBBEN OLVASHATÓ az érdeklődő számára. Ugye?

Az okos ember mások hibájából tanul. Hadd soroljunk fel néhány szembetűnő hibát, amit hirdetőink rendszeresen elkövetnek.

1.) Töltsön fel képet! A képes hirdetés hatékonysága többszöröse a kép nélküli hirdetéseknek. Szintén fontos, hogy a kép ne egy logó, hanem a hirdetés tárgyával kapcsolatos legyen.

2.) Szépen szerkesztett hirdetés szöveget írjon! A rosszul tagolt, írásjelekkel teli (vagy éppen nélküli) hirdetéseket sokkal nehezebb olvasni.
Lássuk a példát: "bontást,vakolást,burkolást,festést,nyílászáró cserét vállalunk" helyett "Vállaljuk: bontás, vakolás, burkolás, festés, nyílászáró csere"

3.) Válasszon lényegre törő, kulcsszavakat tartalmazó hirdetés tárgyat! Ez nagyon fontos! Így a látogatók egy pillantásból tudni fogják, hogy az Ön hirdetése érdekli-e őket.
Egy hosszú, semmitmondó címen csak átlépnek az olvasók.
Nézzünk egy példát: "NINCS KÖZÖS KTG! bútorozott garzon!" helyett "Garzon kiadó, Pesterzsébet, alacsony rezsi, bútorral"
Amelett, hogy a hirdetés legjelemzőbb kulcsszavai vonzák a figyelmet, nagy szerepe van látogatottsági szempontból is. A jól eltalált kulcsszavú hirdetések bizonyítottan többször szerepelnek a Google-ban!

4.) Tesztelés! Készítsen több variációt a hirdetés szövegéből, melyek kellőképpen különböznek. Minden variációban a szolgáltatása vagy terméke más-más előnyös tulajdonságát emelje ki.
A különböző hirdetés változatokban használjon mindig más e-mail címet, így tesztelni tudja majd, hogy melyik verzió az, amelyen keresztül több érdeklődő érkezik.

5.) A CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRT SZÖVEG NEHEZEN OLVASHATÓ. Ugye? Felesleges a hirdetés tárgyát csupa nagybetűvel írni, a teljes hirdetés szövegéről nem is beszélve. Többet árt, mint segít.


Eredményes hirdetést kívánunk!

Kereső

Hogyan találom meg a keresővel gyorsabban?

|   Hogyan működik?   |   Felhasználási feltételek   |   Adatvédelmi nyilatkozat   |   Médiaajánlat   |   Rólunk   |   Kapcsolat / Ügyfélszolgálat