Hirdetés feladás

Szeretne hatékonyabban hirdetni? Ismertető: Eredményes hirdetés feladás

Érdemes tudni:

Kérjük, minden mezőt töltsön ki és ügyeljen arra, hogy a fontos információkat feltüntesse a hirdetés szövegében. Miért?
A hirdetés feladásának egyszerűbbé és gyorsabbá tételének érdekében mi nem kérjük el külön a kapcsolati adatait.
Ezeket külön nem szükséges megadni, ezért írja bele a hirdetés szövegébe, hogy hol, milyen módon érhetik el Önt az érdeklődők.
Az email címét nem szükséges beleírni a hirdetés szövegébe, így azt elrejtheti az email cím gyűjtők és spam küldők elől!
Csak az érdeklődők előtt válik majd láthatóvá az e-mail címe.

Az itt feladott apróhirdetések számos másik apróhirdető oldalon is megjelenhetnek a Feladás.NET hirdetési hálózaton keresztül!

Az apró kategóriája:
Érdemes a lehető legpontosabban kiválasztani a hirdetés kategóriáját, mivel így könnyen megtalálják a hirdetését és több érdeklődő olvassa el!
FIGYELEM! A nem megfelelő kategóriába elhelyezett hirdetéseket, néha áthelyezzük a megfelelő kategóriába, de legtöbbször nem tudjuk elfogadni!
Hirdetés tárgya, címe:
Fontos a jó cím megválasztása. A leglényegesebb információkat kell tartalmaznia, de csak kulcsszavakban. Így például: Kiadó olcsó garzon Budapest
Hirdetés szövege:
Kérjük ügyeljen arra, hogy minden fontos információ szerepeljen itt a hirdetésben. Milyen az ideális hirdetés? Érdemes ismerni: az eredményes hirdetés.
Ne felejtse el az elérhetőségeit is feltüntetni! (Egyedül az e-mail címet ne írja ide, azt külön mezőben kell megadni.)
A szolgáltatás, termék, állás, stb. helye:
Határozza meg pontosan a meghirdetett dolog, például az ingatlan elhelyezkedését. Ha egész Magyarországra vonatkozó, azaz országos apróhirdetést, például állás hirdetést ad fel, akkor nem szükséges megyét, térséget, stb. kiválasztania. A külföldre feladott hirdetés külföldi, például németországi apróhirdető oldalakon fog automatikusan megjelenni, ha kiválasztja az Európa területén belül Németországot.
FIGYELEM! A nem megfelelő kategóriába elhelyezett hirdetéseket, néha áthelyezzük a megfelelő kategóriába, de legtöbbször nem tudjuk elfogadni!
Kép kiválasztása és feltöltése:
Több kép (max. 10) feltöltése lehetséges. A feltöltés a kép kiválasztása után automatikusan megkezdődik. Ha feltöltötte a kívánt számú képet, kérjük, nevezze is el őket. Ez nagyon fontos, hiszen a képes (és kép leírásos, azaz pontosan mi látható a képen) hirdetéseket mindig is sokkal többen olvassák el!
Érvényességi idő:
Fontos, hogy a lejárat előtti hirdetést mindig meg lehet hosszabbítani (újra és újra). A hirdetés lejárta előtt egy emlékeztető emailt küldünk, amelyben “meghosszabbító link” található. Így egy kattintással meghosszabbíthatja a hirdetését. Sok esetben nem érdemes túl rövid érvényességi időt választani, mivel könnyű elfelejteni a feladott hirdetés meghosszabítását.
E-mail cím:
Az egyszerűbb és gyorsabb hirdetés feladáshoz, a Feladás.NET Csoporthoz tartozó hirdető portálokon nem szükséges regisztrálni. Kiemelten fontos, hogy érvényes e-mail címet adjon meg a hirdetés feladásakor, hiszen a feladott hirdetést meg kell majd erősítenie (az e-mail-ben küldött linkre még rá kell kattintania). E-mail címét közvetlenül soha nem mutatjuk meg az oldalon, így az e-mail cím gyűjtő és spam (kéretlen levél) küldő robotok garantáltan nem tudják majd begyűjteni.
E-mail cím mégegyszer:
Az elgépelés elkerülése miatt, kérjük, adja meg mégegyszer e-mail címét.
Ellenőrzőkód:
Az ismert eljárás. Kérjük, írdja be a képen látható betűket és számokat.
Ez olvashatatlan, újat kérek!

|   Hogyan működik?   |   Felhasználási feltételek   |   Adatvédelmi nyilatkozat   |   Médiaajánlat   |   Rólunk   |   Kapcsolat / Ügyfélszolgálat